Tuesday, 3 April 2012

✿single or couple???✿

Hye guys.apa khabar?semua chat?harap2 chat la.
Okay hari ni aku nak Tanya korang semua mana lebih baek SINGLE or COUPLE?
Okay 2.listen to me :D


                
bagi pendapat aku single la kan.tau kenapa??
Sebab kalau kita single tak de la masalah yang menganggu fikaran kita.betul tak??
tapi yang pelik ny,aku sendiri pown couple juga.huhu
apa motif couple ye??  cepat,cepat gtau aku…
ada la orang cakap couple ni untuk mengisi masa lapang.meluahkan perasaan,rasa disayangi oleh
seseorang .betul ke??
entah la, LU PIKIR LA SENDIRI.haha. #tiru ayat nabil la pula.
cuba korang fikir balik.couple pown menyusahkan juga kn3.
tau sebab apa?? Sebab korang tak boleh nak tumpukan perhatian dalam kelas bila dah gaduh kn3.(bagi
yang bercinta zaman sekolah) bohong la kalau tak pernah gaduh.ish3 ,tak baek menipu ni tau.
tapi bila difikirkan balik memamg BEST kan.apa yang best ar??






No comments:

Post a Comment

Pink Lollipop