Friday, 6 April 2012

✿no end of this friendship✿

Hye guys.apa macam hari ni??chat?rindu aku tak?rindu tak?
okay aku tau korang semua rindu aku.haha(perasan)
korang kenal tak member2 aku yang paling baek ni.
comfirm la tak kenal sebab korang bukan ny satu sekolah dengan ktowg.betul tak?
jap2 mai aku kenal kan kawan2 aku dekat korang semua.nak start dari mana??

kita start dengan orang yang kuat perasan la.tapi bukan over okey :D
nama dy EIRIN EDDRINA.sedap ke nama dy??dy nie minat tentang fesyen ,
tapi tak de la sampai tahap giler sangat okey.kalau ingin mengetahui kisah dy.
pergi ke.....(cari la sendri)

next person.nama dy MOHD ALIF FAHMI n AHMAD SYAHMEER RIZAM.
dyowg  nie pula jenis giler2 la sikit dalam kelas,biasa la budak laky kn n PEMALAS.huhu
kawan2 aku la kata kalau dyowg nie tak de mesti bosan.ye ke???
bukan aku yang kata okay.aceceh aku pown 2 kali 5 gk coz ktowg semua ni jenis giler2 ckit n paling best 
semua SPORTING.

trird person.nama dy NUR FATIN.dy nie budak ketot tau.oppssss!! (terlebih sudah)
bukan aku yang kata okey.tapi memang kenyataan.
dy nie macam eirin la jenis minat fesyen .apa yang best tak tau la.
best ke fesyen???
satu g dy nie kuat makan gk.dah la tak padan dengan kecik,asyik makan je keje dy.
haha(jangan marah)

then.budak nie nama dy MOHD SYAZWAN.a..k.a mamat korea la kan.(korea la sangat)
dy ni kan over sikit.lepas 2 giler2 yang terlampau.dy suka buat lawak,
tapi kan dy sorang je yang gelak.haha.kire tak lawak la kan.

last sekali.adik bongsu ktowg nama dy NOR ASYRA.dy ni tak manja tau.
tapi??grrr...suka marah tak tentu pasal.dah la suka marah orang tak tentu pasal.
tapi jangan ingat marah dy tak de taman tau.ciap ada taman bunga lagi.bunga la sangat.
ada ke???
        
                                                        ENDING

               aceceh ada ending la pula.maacam wt filem la pula.huhu. nk join tak??
              apa2 pown dyowg semua memang sporting giler n friend forever.

p/s : kepada kawan2 aku yang laen.kalau tak de tercatat dalam entry nie.SORRY la.coz entry ni dah
        FULLLLL.hehe.bubye <3<3
        eh..eh..watt la.tak habis lagi.sorry juga kalau entry nie korang rasa macam kutuk    
         korang.ala jangan dik marah sangat la.nanti cepat tua baru tau.haha
        bubye semua.nanti kalau ada citer lagi.aku akan update

2 comments:

  1. mm , best nya ada awesome friends ! make sure the friendship never ends ! :)

    ReplyDelete
  2. mmg bst pown ade awesome friends.insyallh friendship ktowg tak kan berakhr.hehe

    ReplyDelete

Pink Lollipop