Monday, 23 April 2012

✿karnival kerjaya✿


Hye guys.apa khabar??
Minggu ni aku buzy la sikit.
So aku nk upadate la sikit ,apa yang aku buzy 2.hehe
Hari isnin sampai khamis aku kne pergi ke ‘PAMERAN INFORMASI PENDIDIKAN & KERJAYA 2012’
Memang penat la.papew pown best la gak.
Apa yang best 2 ea??
Aku pergi sana coz kena jadi PENGACARA MAJLIS.hebat tak??hebat tak??
Getar gak la nak cakap time 2,dah la kena cakap secara spontan.
Tapi alhamdulilah semua ny berjalan dengan lancar waktu dalam bilik seminar.
Sekolah aku hantar 2 orang jew wakil.semua lima buah sekolah yang jadi PRS,macam aku la.
Tapi dyowg just jaga je,aku n fatin yang jadi pengacara 2.

  
                              
                            dalam bilik seminar 2 dok dengar taklimat dari orang
                                         IPTS or  IPTA la.ada la yg best.
                                          Ada juga la yang membosankan
                              .tapi kami bukan ny dok sangat dalam bilik 2.
                                                     merayau gak.
                        gpown ada pameran kerjaya.so bila dh free ktowg trun bawah la.


                                           
Nie antara penceramah yang sempat aku ambil la.ramai sekolah la yang datang dengar taklimat nie.
Sekolah2 yang bertuah je yang dapat,bukan semua sekolah yang boleh dengar.




                                           
      Nie pic yang di ambil oleh cikgu As Hassan.dy photographer ktowg la.huhu
            Tak banyak pown pic yang diambil.  Okey ar.aku nak pergi berehat kejap
                      penat tau walaupown jadi pengacara majlis.bubye <3<3

10 comments:

  1. Hehehe...masuk UiTM La. Promote ni!! Hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. no la.nie dekat kompleks tabung haji ,bayan lepas :D

      Delete
  2. untungnye bergambar dgn artis..hehe...anyway, follow sini..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.tak de apa yang untung ny sis.okey :D

      Delete
  3. hye...
    akq singgah sini smbil follow adq...
    singgah sini blex ye
    http://iemagurlz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye. okey ,btw thnx because dah follow kita ye :D

      Delete
  4. Wahwah. Best laa. Lama tak nampak Khai ngan Rosma :)

    ReplyDelete
  5. wow...khai n rosma!!! untung sungguh :)

    ReplyDelete
  6. wah jd MC tu...eee, kalu ena, dah lme terketaq2...hakhak..hav fun dear..^.^

    ReplyDelete
  7. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira kk hehehe :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

Pink Lollipop