Friday, 13 April 2012

✿mimpi di siang hari✿


Hye you all.apa khabar?
okey hari ni aku nak update blog pasal “MIMPI DI SIANG HARI
tau tak apa maksud aku??
                             
maksud aku macam angan-angan la.korang pown mesti ada angan-angan juga kan.
tapi angan-angan aku memang tak masuk akal.jangan kata aku GILA tau.
title angan-angan aku nie”MASA BOLEH DIUNDUR
kalau masa boleh diundur balik kan best .
betul tak?betul tak?
kalau masa boleh diundur  balik kn.
time bila yang korang nak??
kalau aku??nak tau tak??tapi janji jangan kata aku gila or papew okey :D
kalau aku ,aku nak masuk dalam perut ibu aku balik.
hahaha.mesti lawak kan n gila kan??sangat annoying.
tau tak kenapa aku pilih 2??
sebab bila aku masuk balik and time kuar 2.
aku tak buat DOSA macam sekarang la.
kononnya aku nak jadi BUDAK BAIK la.kononnya la kan
haha.budak baik??( baik la sangat kan)
tapi apa kan daya.hajat aku tak kan  kesampaian punya.huhu
feeling lebih2 pula kan aku ni .
okey a.buat apa nak update panjang2 kan .
korang pown mesti malas nak bce entry nie kan.bubye<3<3

p/s: bersyukur la dengan apa yang kita miliki sekarang dan hargai la masa dengan baik.supaya tidak   
      menyesal suatu hari nanti.buat la amal ibadat di dunia ni supaya bermanfaat
      dan berguna suatu hari nanti


4 comments:

  1. same like u lah sis...kdg2, ena nk putarkan balik mase ni.. huuuu... anyway, nk buat camne, kite xmampu nk buat semua tu..sbb tu kite masih de pintu taubat untuk kita terus hidup didunia ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3.kne tros kan juga la kn.
      n brsyukur coz dilahirkn ke dunia dgn selamat.huhu

      Delete
  2. kalau hanna masuk perut ibu,rasa selamat jer.mesti perut ibu hanna sejuk msa mengandungkan hanna..hihihihihi.*kidding
    btw,life must go on.keep doing the right thing di sisi Allah.thanks for this entry!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.betul3,mmg sjuk pown ibu kita mngdungkn kita kn hanna :D
      okey.welcome :)

      Delete

Pink Lollipop